Folosește 2% din impozit pentru salvarea patrimoniului rural

6

2% pentru salvarea patrimoniului rural

Pentru continuarea proiectului Arhitectura tradițională în Geoparcul Platoul Mehedinți prin inventarierea și documentarea patrimoniului rural din Geoparcul Platoul Mehedinți, organizarea unei școli de vară multidisciplinare și a unor ateliere de educație pentru patrimoniu adresate localnicilor. Activitățile realizate în cadrul proiectului contribuie la oprirea procesului degradare și reprezintă un prin pas în conservarea și promovarea acestui important patrimoniu.

Cum puteți contribui?

Formularul 2% nu implică nici un cost din partea donatorului, doar simplul gest de a completa formularul și de a îl trimite către Asociația MAIE sau  ANAF. Dacă nu redirecționați această sumă către o asociație nonguvernamentală, banii respectivi revin statului.

Iată pașii simpli pe care trebuie să îi urmezi:

  1. Descarcă formularul 230 (dacă veniturile tale provin doar din salariu) sau formularul 200 (dacă veniturile tale provin și din alte surse, extra-salariale)
  2. Completează-l și trimite-l la:
  • Asociația Mișcarea pentru Acțiune și Inițiativă Europeană, pe adresa: Popa Lazăr nr. 10, ap. M17, sector 2, București, cod poștal 021587, București – până pe 15 mai

sau

  • Administrația Financiară de care aparții – până pe 25 mai.